Styrka

lör 21 juni, 2008 kl.15:20 | Inga kommentarer

Jag tror mig under tiden du skall bli mig rika kär, styrkan som jag finner mig inombords, denna sagolika känsla, där de stötfulla känslorna, slår dig vart omvartannan, det som ger dig stolthet i form av lugn och passion. Åå denna tomhet i from av uttryck av sällsam känsla. Styrka ett så litet, men också så stort. Jag står med värme framför den, och den vill slå sig än högre, mot solen ja det vackra gentemot som högre

I sin fantasi, där känner jag känslan därav, i solens ljus jag vill ta dig fram; källan till mitt växande, vill froma jag, jag lider inte mycket, för jag skall åter se dig igen, hälsan kommer hälsan går, stoltheten förmår, att skänka mig glädje och lugn. Solen strålar högt, men då ett moln kommer förbi, solens står som högst . Ge mig henne, ge mig styrka. Blås din väg och ge mig lycka.

På morgonen då jag ser mig själv, då jag tittar mig i spegeln, en lycklig känsla skänker mig frid. Jag tror på att hålla mig i form, från lyckan till de attraktiva jag rör mig upphetsad, jag märker att jag med denna text inte vert var jag skall. Styrkan ger mig befall.  Att med perfekt självinsikt, går det komma närmre, åt sin lycka och denna destruktiva känsla jag söker av dig, min värld har jag skapat, dig. I mina mäl, värld, värden och riktning jag älskar dig. Jag lämnar smärtan som ord förbi, mitt mål min riktning, ställer jag fram, detta går framför, när jag når det styrkan jag når, självinsikt jag når.

Comments are closed here.